UP Websites - Visual Paardenmagazines.nl

Paardenmagazines.nl

Een vijftal paardenmagazines heeft zijn krachten gebundeld en biedt gezamenlijk hun producten aan op de webshop paardenmagazines.nl. Het is mogelijk om losse nummer te bestellen als ook abonnementen. Daarnaast kan de paardenliefhebber een combi-pakket samenstellen van zijn favoriete magazines.

Bekijken


UP Websites - Visual Media Clusters Brussels

Media Clusters Brussels

De drie beste universiteiten van Brussel hebben hun krachten gebundeld voor een onderzoek dat is uitgevaardigd door de Belgische overheid. Het onderzoek heeft betrekking op de structuur en dynamiek van de media sector in Brussel, en neemt economische en sociale vooruitgang als uitgangspunt.

Bekijken


UP Websites - Portfolio Mentaal Optmaal

Mentaal Optimaal

Ieder mens kan een coach gebruiken. Vooral topsporters. Veel mensen halen weinig voldoening uit hun leven doordat ze teveel onder druk staan. Mentaal Optimaal begeleid topsporters uit de paardensport en geeft ze de mentale steun die ze nodig hebben om de volgende uitdaging weer aan te gaan.

Bekijken


UP Websites - Portfolio De Weteringschans

De Weteringschans

Op één van de meest idyllische plekjes in Gelderland hebben de twee gezellige Amsterdammers Werner en Ilse hun droom verwezenlijkt. Hun landgoed bloeit en bruist van leven. Ze hebben altijd de droom gehad om een Bed & Breakfast te hebben en vanaf de zomer van 2015 hebben ze van deze droom werkelijkheid gemaakt.

Bekijken