Wie wij zijn

Niets is mooier dan als broers samen een bedrijf runnen. Wij begrijpen elkaar, vullen elkaar goed aan en kennen elkaars kwaliteiten. Samen zijn wij opgegroeid op een idyllisch plekje in Vaassen als zonen van een ondernemer. Wij eten content als ontbijt, ontwerpen onze lunch en verkopen ons diner wanneer onze klant dat wenst. UP Websites is het gezicht van twee broers die samen de handen ineen hebben geslagen. De band waarop wij blindelings vertrouwen is de garantie voor jouw toekomst.

Want wij zijn UP. Uniek in Perfectie.

Ferre

Design & development

De legende gaat dat Ferre is geboren met een potlood in zijn linkerhand en een schetsblok in zijn rechterhand. Tekenen en ontwerpen is zijn passie. Wat Ferre creëert is niet alleen mooi, het is een kunstwerk op zich. Door zijn ervaring als webdesigner bij Media Primair heeft hij geleerd om het mooie en nuttige te combineren. Met zijn opleiding Business IT & Management heeft hij alle nodige technische kennis in huis.

Laat Ferre je bedrijf een gezicht geven met een virtuele glimlach met een knipoog naar de toekomst.


Niels

Webadviseur

Geen berg is te hoog en geen oerwoud is te woest voor Niels. Als deze pitbull zijn tanden in een project zet dan zal hij niet rusten voordat de laatste steen is omgedraaid. Samen met hem ga je op ontdekkingsreis door je eigen bedrijf en zijn omgeving. Problemen breng je samen met hem in kaart en ga je op zoek naar een oplossing dat het beste past bij je bedrijf. Een zoektocht naar je online identiteit.

Kom, doe je rugzak op en ga met Niels het avontuur aan.


Rob

Advies

Van boerenzoon tot eigenaar en directeur van Media Primair. Hét mediabedrijf voor de paardensport binnen en tegenwoordig ook buiten Nederland. Zijn enthousiasme, kennis en ervaring tilt UP van een gemiddeld level naar een excellent level. Door zijn advies kan UP stappen maken waar zelfs Goliath moeite mee zou hebben. UP kan werken aan de toekomst door ervaring uit het verleden.

Rob is met zijn kennis en ervaring het solide fundament waarop de muren van UP gebouwd zijn.Vraag maar raak hoor!

Wij willen eerst graag gewoon met je praten en kijken of het klikt van beide kanten.

Voordat wij met een voorstel komen willen wij eerst precies weten wat je wilt en wat er speelt in je bedrijf en zijn omgeving. Elk verhaal is anders en elke wens is anders.

Vrijblijvend komen wij een aantal keer bij je langs of je kan een keertje koffie bij ons komen doen.

De koffie staat trouwens nog niet klaar. Wij zetten die namelijk vers.


Praat maar raak...

Je email